Laden op het werk

Met een volle batterij terug naar huis

Bied uw werkgevers de mogelijkheid om te laden op het werk

Wij bieden zowel laadpalen, laadbeheer en diensten aan.

Charge4u komt ter plaatse om de situatie te bekijken. Wij bieden een volledige oplossing op maat aan.

Wilt u uw werkgevers zowel thuis als op het werk laten laden. Wij bieden u een totaaloplossing aan en maken het laadbeheer voor u eenvoudig.

Eenvoudig inzicht en beheer van alle laadpalen en laadsessies.

Zo eenvoudig kan het zijn

Vraag uw offerte

Vul het invulformulier in zodat wij uw noden kennen.

1
Offerte binnen 48u

Onze specialisten bekijken uw aanvraag en bespreken met u de mogelijkheden

2
Afspraak na akkoord

Gaat u akkoord met onze voorstel, dan plannen wij uw installatie in.

3
Installatie

Deskundige installatie + uitleg door onze ervaren projectleiders

4

Waarom laadpalen op het werk

Uw overtollige stroom van uw zonnepanelen wordt direct nuttig gebruikt.

Wie als particulier tussen 1 september 2021 en 31 december 2022 kiest voor een aankoop en plaatsing van laadpaal thuis, krijgt een belastingvermindering van 45%. Dit geldt zowel voor eigenaars als huurders.

Het bedrag waarvoor een belastingvermindering kan worden verleend en waarop ze wordt berekend, is beperkt tot 1.500 euro per laadpaal en per belastingplichtige.

0
installaties
0
jaar ervaring
0
kW vermogen

Veelgestelde vragen

 • Hoe snel is mijn elektrische wagen opgeladen?
  Hoe snel je wagen opgeladen is hangt af van de capaciteit van de batterij en de lader in de auto. De meeste wagens kunnen laden aan 11kW, maar er komen steeds meer modellen die laden aan 22kW. De laadpalen van Charge4u zijn voorzien om te laden tot 22kW.
 • Wat is een slimme laadpaal?
  Een slimme laadpaal bevat software die de eigenaar inzicht geeft in huidige en eerdere laadsessies. Hiernaast is het mogelijk om toegang restricties in te stellen aan de hand van een laadpas of pincode. De stroomkosten van een slimme laadpaal kunnen automatisch door verrekend worden aan de werkgever.
 • Kan de laadpaal gekoppeld worden aan een laadpas?
  Dit kan zeker, Charge4u werkt hiervoor samen met Mobiflow. Met de Mobiflow service kunnen u laadsessies automatisch worden doorgerekend aan uw werkgever. Of kan u uw laadpaal openbaar aanbieden om zo gebruikers toegang te verlenen aan uw laadpaal, deze sessies zullen dan automatisch aan u vergoed worden.
 • Kan ik de groene stroom die wordt opgewekt door mijn zonnepanelen gebruiken om mijn elektrische wagen op te laden?
  Met de Eco-Smart functie van Wallbox is het mogelijk om enkel de overtollige energie van uw zonnepanelen te gebruiken voor uw lader. Deze functie is standaard ingebegrepen in de Pulsar Plus en Copper SB van Wallbox
 • Fiscale voordelen voor bedrijven

  Tot 31 december 2022 kunnen bedrijven rekenen op 200% belastingaftrek. Vanaf 2023 zal dit voordeel dalen tot 150%.

  Een belangrijke voorwaarde voor deze aftrek is dat de laadpalen (semi-)publiek toegankelijk zijn voor derden of buurtbewoners. Particuliere gebruiks betalen u dan voor het opladen van hun elektrische wagen. Vraag ons om advies.

  Bedrijven die kiezen voor een besloten laadpaal hebben recht op een investeringsaftrek. Tot 2023 bedraagt deze aftrek 35%.

  Gun uw medewerkers een opgeladen gevoel

  Met een slimme laadoplossing op uw bedrijfsterrein kunnen uw medewerkers en bezoekers op een betrouwbare, slimme en voordelige manier hier elektrische of hybride wagen opladen.

  Of het nu gaat over één, enkele of een volledige parking gevuld met laadpalen. Bedrijven kunnen rekenen op een totaal service. Kosten kunnen automatisch verekend worden en uw laadpalen kunnen gekoppeld worden aan uw pv installatie voor maximale rendement.